Szolgáltatásaink - Honlapkészítés

Az utolsó simításokig vállaljuk bemutatkozó honlapok, üzleti weboldalak készítését, a legfrissebb szabványok és ajánlások alapján. Mutassa meg ügyfeleinek, partnereinek, hogy Ön ad a minőségre, képviselje cége egy látványos, hatékony weblap az internet globális piacán!

Tekintse meg referenciáinkat » Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot »

Az internet alapjaiban változtatta meg életünket

Szokták viccesen mondani, hogy ami nincs a weben, az nem is létezik. Szokásainkat alapjaiban változtatta meg az internet döbbenetes mértékben teret hódító világa: online eszünk, online rendelünk repülőjegyet, online bonyolítjuk pénzügyeinket, online járunk moziba, online keressük a megoldást felmerülő problémáinkra... Immáron keresztet vethetünk a korra, amikor még a szomszédot kérdeztük meg, tud-e egy jó gázszerelőt, a műsorújságot böngésztük az esti programunkat megtervezendő, vagy az apróhirdető lapokat nyálaztuk át lázasan, hátha találunk egy biciklit a gyereknek ballagásra. Egyéni vállalkozóként, cégként, szervezetként, manapság már szinte elvárás, hogy legyen egy jó honlapja. Ráadásul manapság ez jelenti az első benyomást, tehát érdemes adni a minőségre is!

A honlap mint a leghűségesebb munkatársa

Jelenünk vállalkozásai alapvető eszköze a hatékony, tiszta forráskóddal és egyedi tartalommal rendelkező, felhasználóbarát weboldal. Hiába vagyunk a szakácsok „Gordon Ramsay”-je, a fafaragás „Gepettója” vagy az építészek „Frank Gehry”-je, ha nem tudja potenciális ügyfeleinek, leendő partnereinek megmutatni, hogy miért Ön a legjobb választás számukra. A 21. században a leghasznosabb munkatársa a honlapja, amely a nap bármely szakában Önnek, a cégéért dolgozik. Áttekinthető, felhasználó barát módon reprezentálja az Ön által, és a vállalkozása által képviselt értékeket, célokat. Egy honlap akkor jó, ha nem több, és nem kevesebb annál, amire hivatott, de akár bemutat, akár ajánl, akár értékesít, akár társadalmi szerepvállalásra ösztönöz, mindig a vállalkozását, így Önt reprezentálja.

Amiben segíteni tudunk:

Egyedi designnal, egyedi kóddal fejlesztett honlap az Ön igényei szerint

Leggyakrabban kiemelt előnyünk, hogy weboldalainkat mindig „tiszta lappal” kezdjük, mentesek vagyunk minden féle keretrendszertől, webes sablontól. A designt addig csiszoljuk, míg a kívánt végeredményt el nem nyeri. A megvalósításában, funkciók életre keltésében így nincsenek korlátaink. Sőt weboldalát évek múltán is képesek vagyunk tovább fejleszteni, bővíteni, akár radikális mértékben is.

A személyreszabott megoldásnak hála weboldala mentes minden olyan felesleges funkcióktól, amelyek a sablonosan felépített weboldalak működését lassítják, elvégre ott egy általános működésre kell felkészülni, mi pedig csak a szükséges funkciókkal terheljük az oldal betöltését.

Az egyedi kód további előnye, hogy célzottabban fel tudjuk készíteni a különböző böngészőkre, illetve könnyebben hangolható a keresőrobotokra.

Megálmodjuk, kivitelezzük, támogatjuk

Mi a WebDeb-nél készséggel állunk rendelkezésedre az egész munkafolyamat során. Örömmel fogadjuk a legsajátosabb ötleteit, elképzeléseit is, hiszen tudjuk, hogy a piacon csak a figyelemfelkeltő, markáns, egyedi koncepciók életképesek. Azt szeretnénk, ha a honlapja minden elemével maximálisan elégedett legyen, továbbá, hogy ügyfelei is lássák, ad a színvonalra.

Bármilyen felmerülő probléma esetén fogadjuk megkeresését, és azon vagyunk, mihamarabb megoldjuk a komplikációt. Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink leggyakrabban nem programozók vagy webdesignerek, ezért „emberi” nyelven, érhetően elmagyarázunk mindent, amit tudni kell a részletekről, a honlapkészítés fázisairól.

Teljes körű kivitelezésekben gondolkozunk

Miután felvette velünk a kapcsolatot egy kötelezettségtől mentes, személyes találkozóra hívjuk, ahol meghallgatjuk elképzelését, és magunk is javaslatokat fogalmazunk meg készülő honlapjával kapcsolatban, valamint kiegészítő szolgáltatásainkkal is megismertetjük. Ezt követően egy árajánlatot küldünk, melyben minden fontos információt feltüntetünk.

Bemutatkozik, elad, komoly pénzügyi tevékenységet bonyolít, vagy automatizált folyamatokra van szüksége? Bármi is a célja a weboldallal, közel 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött mi tudni fogjuk a számára legideálisabb megoldást.

Teljes körű kivitelezésekben gondolkozunk: a honlap alapjainak elkészülte után igény esetén releváns tartalommal (szöveggel, képekkel) töltjük fel weboldaladat, elkészítjük reszponzív változatait, és beindítjuk az online marketing gépezetét és további egyedi igény esetén is rendelkezésére állunk. Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot most, hiszen nincs mit vesztenie :)

Tekintse meg referenciáinkat » Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot »

További szolgáltatásaink:

© 2006 - 2024 WebDeb Minden jog fenntartva
WebDeb - ahol a weblapok születnek
Készítette:
Lap tetejére